Cărțile au fost din totdeauna izvoare nesecate  de informații. De cele mai multe ori, în copilărie tindem sa fugim de ele, dar parenting-ul modern, ne-a învățat ca dragostea pentru cărți, se învață încă din primele luni de viată. Site-ul 4be.ro adună și promovează laolaltă cele mai căutate colecții de cărți pentru adulți și copii.

Bebelușii sunt atrași de cărțile din material textil, care fac sunete interesante, mai apoi  cu trecerea timpului, cărțile în culori contrastante, alb, negru, rosu, le atrag atenția și le țin privirile ocupate.

Poate ca dorința acerba din trecut, a părinților și a profesorilor, de a citi, ne-a făcut pe mulți sa fugim de lumea cărților. În societatea în care astăzi trăim, cititul, privitul în cărți, dar și descoperitu-l  acestora, face parte din fuga din agitația zilnica, din căutarea liniștii din cotidianul cât mai aglomerat.

Găsim pe piața cărți pentru copii, atrăgătoare chiar și pentru cel mai ursuz

dintre adulți. Avem o piață larga a acestor produse, a cărților pentru adulți, unde, fiecare dintre noi poate găsi ceva ce ii place. Putem alege între cărți care ne antrenează intelectul, sau cărți care ne hrănesc pasiunea pentru frumos. Mulți alegem cărți care sa ne relaxeze după o zi grea, sau unele care sa ne mențină atenția și curiozitatea la cote maxime.

Indiferent de ceea ce cauți, mereu vei găsi o carte potrivita. De ce nu, poți surprinde o persoana draga cu un cadou. Alegerea nu trebuie sa fie grea.

Cartea, primita în dar nu trebuie sa fie una convențională. Sper exemplu, dacă ne gândim la un cadou dăruit copiilor. Exista o varietate de cărți, care cresc o data cu ei.

De cele mai multe ori putem sa le privim ca o investiție. „Raspundel Istețel” este un exemplu la îndemână. Dincolo de cunoștințele clasice care le oferă o carte,

aceasta din urma, este un întreg univers. Cărțile din categoria ” Raspundel Istețel” sunt atrăgătoare atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Este un exemplu versatil, cum printr-o singura achiziție, al creionului Albi, poți bucura o întreaga casa de copii. Exista cărți pentru cei mici, cu învățături de baza, precum Mijloace de transport sau Activități zilnice ori Animale domestice. Pentru cei mai mari, cartea interactiva Lumea mea sau Corpul uman, cu siguranță ii va tine ocupați o perioada de timp. De aici alegerile pot fi nenumărate, inclusiv învățarea unei limbi străine. Ce poate fi mai interesant pentru un copil, decât o carte pe care o poate „citi” singur, chiar și atunci când acesta încă nu știe sa citească.

Din categoria cărților destinate adulților, exista pe piața o gama larga care poate fi potrivita drept cadou. De la cărțile de dezvoltare personala, la literatura clasica

sau de ficțiune.

Putem observa ca în ultima vreme, industria cinematografica își găsește inspirația în lumea cărților. Pentru pasionații de astfel de serii, exista de asemenea varianta cărții, care cu siguranță este la fel de atractiva. Celebrul Bridgerton își are rădăcinile în creațiile Juliei Quinn. Acesta poate fi un cadou incitant, chiar dacă este vorba despre o carte.

Așadar, nu ezitați sa cumpărați și sa oferiți o carte indiferent de persoana pe care doriți sa o surprindeți, explorând colecțiile de pe 4be.ro