Sa ai un telefon nu mai este de mult o necesitate si asta o stim cu totii. Modele de Top ale noilor Smartphones sunt fragile, si desi acestea te pun printre primele locuri in lumea tech sau fashion, ai nevoie sa le protejezi. Multi aleg o husa, altii aleg sa pastreze unicitatea si aspectul atragator al smartphone-ului, in dezavantajul expunerii telefonului la un eventual incident. BitCase promite sa protejeze smartphone-ul cat si sa ii mentina cu lejeritate sentimentul premium, fara compromisuri si dezavantaje. In 2020, cat de greu este sa intorci priviri cu smartphone-ul tau daca are o husa? Acum nu mai este greu deloc. Cei de la BitCase ne ofera sansa sa ne personalizam singuri o husa premium. Husele au un design futuristic, sunt elegante si au un spate din sticla securizata, lucioasa, ce isi mentine un aspect fresh si o claritate uimitoare a imaginii atasate pe toata perioada utilizarii. Cum personalizam? Pe site-ul celor de la BitCase gasim o sectiune in care iti personalizezi modelul husei si alegi si modelul smartphone-ului tau, iar la final vei avea o husa cu poza ta pentru Samsung, de exemplu. Exista zeci de disponibilitati pentru modelele de smartphones. Pe site exista si sectiunea de personalizate, unde exista zeci de modele de huse cu diferite imagini pe care le poti personaliza cu nume, initiale sau texte. Vei gasi huse personalizate si pentru aproape toate variantele de iPhone.

Fotografia s-a ridicat la rangul de arta. In acest domeniu, multe persoane investesc in aparaturi scumpe si exista cazuri in care multi fotografi profesionisti asteapta si ani de zile pana reusesc sa faca o fotografie cu un cadru rar sau chiar unic, iar valoarea acestei fotografii se ridica la nivelul timpului meritat asteptat. Alti oameni considera fotografia ca si un hobby si isi achizitioneaza un smartphone ce aproape ajunge la standardele de rezolutie ale unui aparat foto de buget, un fel de aparat foto de buzunar. Asa a aparut Huawei cu celebrele sale variante si modele, in care camerele duble sau triple se ridica la cele mai inalte rezolutii in pixeli, demne de secolul 21.

Potentialul personalizarii unui obiect depaseste orice asteptare. Deja putem personaliza, de la pahare sau sticle, la pantaloni, incaltaminte si pana la tricouri stilate sau chiar asortate. Dar cine s-a gandit sa isi personalizeze smartphone-ul? Sa fotografiezi peisaje spectaculoase sau momente funny cu animalutul tau, masina ta intr-un cadru artistic, o lucrare de arta abstracta sau pur si simplu valoroasa pentru tine sau valoroasa pentru societate, si totusi, toate astea sa le porti in buzunarul tau? Bine, teoretic le poti avea intr-un mediu de stocare portabil, dar poti sa oferi un plus de personalitate smartphone-ului tau? Pe site-ul celor de la BitCase poti sa optezi pentru huse premium personalizabile si pentru Huawei, un telefon de top, cu camere si rezolutii de top ce merita si o husa premium ce se ridica la cele mai inalte standarde. Luciul sticlei securizate de pe spatele huselor se simte ca un ecran static, dar durabil, iar potentialul personalizarii acesteia este imens. De ce? Pentru ca fiecare persoana este diferita si husa poate fi personalizata in mii si mii de feluri, exact cum iti place tie, partenerului tau sau chiar oricarui om de pe partea opusa a planetei.

Smartphone-ul este un accesoriu util, de care nu ne putem detasa, iar protectia acestuia a pus mereu in dezavantaj aspectul sau. Acum avem sansa sa pastram sentimentul premium si aspectul tech si fashion al smartphone-ului nostru, sa ne mentinem in continuare printre primele locuri la aceste doua capitole si sa oferim si un plus de personalitate smartphone-ului nostru.

Fi diferit, intr-un mod atragator si de invidiat, si alege sa iti personalizezi Smartphone-ul tau premium cu o husa ce se ridica la acelasi nivel, o oportunitate oferita de cei de la BitCase!