Europa este o destinatie ideala pentru o vacanta economica si recreativa. Durata redusa a deplasarii, costurile nu foarte mari si civilizatia locurilor sunt cateva dintre motivele pentru care consideram batranul continent o optiune importanta pentru excursiile sau concediile noastre. In topul tarilor cu o activitate turistica dezvoltata regasim Anglia iar cea mai importanta zona turistica a tarii putem afirma ca este Londra. Viata in capitala este plina de diversitate, iar o singura vizita nu va fi de ajuns pentru a bifa toate obiectivele sau activitatile planificate. De obicei, turistii revin in Londra pentru a repeta experientele si pentru a crea noi amintiri placute. Este un loc unde poti vizita multe muzee si admira vechile cladiri care se incadreaza perfect cu strazile si localurile pe care le ai dispozitie, pentru a consuma mancaruri si bauturi specifice locului.

Pe langa turism, Anglia este si un pol de dezvoltare economica asa ca tranzitul prin aceasta tara va fi foarte mare, deci prin urmare , avem destule cai de a ajunge catre zonele pe care le avem in plan. Aici va pot recomanda TICTrans, o firma de transport persoane Anglia ce efectueaza curse saptamanale pe ruta Romania-Anglia. Calatoriile cu ei se vor efectua cu microbuze spre Anglia, ce indeplinesc normele de siguranta si confort pentru ca deplasarea sa fie rapida si placuta. Pentru ca-si respecta clientii, firma acorda si o masa pe parcursul calatoriei, iar la nevoie soferii va vor ajuta sa ajungeti la destinatia dorita, chiar si in fata hotelului daca este necesar, fara costuri suplimentare. Solutii de calatorie avantajoase sunt, deci va ramane doar sa va faceti un itinerar. Intre timp, va puteti inspira de pe acesta:

Madame Tussauds – cel mai faimos muzeu al figurilor de ceara din lume, o poza cu Demi Moore sau Jack Sparrow, n-ar strica.

Palatul Buckingham – Este resedinta din Londra a suveranului Regatului Unit al Marii Britanii, iar in 1993 a  fost deschis pentru prima oara publicului larg.

London Eye – Este cea mai buna ocazie sa surprinzi panoramic intreaga Londra.

Natural History Museum – Muzeul de istorie naturala, este unul dintre cele mai mari muzee din lume, si detine o colectie de schelete de dinozauri, mamifere mari, reptile, un exemplar de balena albastra si multe altele.

Tower of London- Are peste un mileniu de cand pazeste malul Tamisei, este un obiectiv impresionant, in jurul a caror ziduri s-a scris istorie.

Picacadilly Circus – Este una din cele mai aglomerate piete, fiind asemanatoare cu Time Square din New York, centrata de o fantana arteziana si se afla la intersectia a 5 bulevarde importante.

Aceasta este o lista foarte scurta, si mai sunt multe alte obiective la fel de importante pe care v-ar parea rau sa nu le vizitati, stiind ca ati ajuns acolo. Insa, Anglia e mare si nu inseamna doar Londra, intreaga tara e impresionanta fiind incarcata de istorie si locuri demne de vizitat. TICTrans, acopera foarte bine intreaga tara si va poate ajuta cu deplasarea spre toate zonele tarii.